top of page

Eva Clemente

Em dic Eva Clemente, soc Terapeuta Gestalt, membre de la AETG, formada en acompanyament al Dol i la mort, psicoteràpia integrativa en el programa SAT de Claudio Naranjo, mindfulness, meditació i sanació energètica.

 

El meu propi procés de sanació ha sigut el que m'ha ajudat a descobrir la meva vocació i l'acompanyament que ofereixo és gràcies a tot allò que he viscut, transitat i transformat en el meu camí de vida. És des d'aquí que em poso al servei en els processos terapèutics que ofereixo, tan individual com grupalment.

 

La meva passió és acompanyar a persones en el seu procés de presa de consciència i d'autoconeixement. Ofereixo un espai de respecte, confiança i seguretat per tal que s'estableixi un vincle i la persona pugui obrir-se emocionalment sense judici i doni espai a qualsevol cosa que senti o que li passi.

 

Des de la teràpia Gestalt, proposo un acompanyament centrat en la presència, en l'aquí l'ara i en el cos, adaptat al ritme que la persona necessita per tal de poder integrar i tenir una major comprensió de com es relaciona amb si mateixa i amb els altres. És des d'aquest nivell de consciència que la persona es pot fer càrrec de si mateixa i prendre decisions amb llibertat.


Actualment, ofereixo acompanyament terapèutic individual, imparteixo sessions grupals de meditació i plena consciència en modalitat per a adults i per a famílies, acompanyo grups de Dol tan presencialment com online i sessions de Mindfulness a escoles com a activitat extraescolar.

bottom of page