El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Taller: L'acompanyament de la sexualitat dels o als 6 anys


En aquest taller procurarem fer un repàs dels períodes més sensibles del desenvolupament en els que s'assenten les bases de la sexualitat.

Ens plantejarem d'on venim, com nosaltres (pares, mares, educadors/es, avis/es) vam ser acompanyats en aquests processos i com el què tenim integrat i vivenciat pot interferir-nos a l' hora de viure i d'acompanyar la sexualitat de les criatures.

I també ens plantejarem què volem pels nostres fills/es, i procurarem trobar sortides que ens permetin fer-nos responsables de les nostres propies històries i diferenciar-les dels nostres fills/es, per tal de poder-los acompanyar amb respecte i en direcció a construir una sexualitat més plena i sentida.

Imparteix: Noemi Codina, terapeuta d'integració psico-corporal, terapeuta pre i perinatal, amb formació multi disciplinar centrada en l'infant i en les primeres etapes del desenvolupament. Amb més de 10 anys d' experiencia acompanyant families durant la gestació i la criança dels seus fills. Ex–acompanyant en projectes d'educació lliure i mare.

Dissabte 1 de Juny de 10:30 a 13 hores

Aportació : 18€ individual i 25€ parella

Places limitades

Per reservar plaça truqueu al 931374912 / 616719801
o enviant un email a [email protected]