El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Us presentem aquest magnífic retir per a famílies amb nens/es de 0 a 5 anys en un Càmping en plena muntanya, amb uns Bungalows particulars per cada família perquè podeu estar en els moments de descans al vostre aire i més tranquils, un Càmping envoltat de boscos i ocells, un Càmping espectacular i ple d'energia per fer un treball intens i molt enriquidor. Un lloc màgic i meravellós situat en el cor de Catalunya, a Gironella (Bergueda).

Us proposem un cap de setmana per a vosaltres, pel més important, la família. Un cap de setmana per centrar-vos a elevar l'ànima de família que us sosté.

Un espai sagrat per nodrir-se com a família i potenciar l'energia que es genera a través de la unió del pare, mare i fill/a.

Un espai per practicar, vivenciar i recarregar-nos de força i poder seguir caminant. Utilitzarem el ioga, la meditació, respiració, el contacte, la vibració sanadora del so i el contacte amb la naturalesa.

Dos dies on ens nodrirem per poder seguir nodrint. Obrim un espai de silenci per connectar amb el nostre Ser interior. Tot això acompanyat de passejos per la muntanya, música, ball i natural en plena muntanya.

I el més important: Observar i gaudir de la teva família!.

Guarda en la teva memòria cada instant, cada assoliment, cada somriure... I simplement relaxa't veient com són feliços sent lliures en la naturalesa. Cada instant està ple de vida.

Dissabte dia 27 d'Octubre


10:30 Arribada al Càmping Gironella
11:00 Presentacions de les famílies
11:30 Excursions conscients en família
12:00 Ioga en família a la muntanya
13:00 Dinar


Fins a les 16.00h descans o meditació (A elegir, hi ha l'opció de descansar, passejar, tenir temps lliure o realitzar una meditació guiada )
16:00 Jocs en família a la muntanya: mandales, jocs de connexió, potenciem vincle a través del contacte.


18:30 Taller -Com ajudar als nostres fills en la seva salut amb la Reflexologia Infantil-
Taller sistema respiratori (Al·lèrgies, amigdalitis, asma, faringitis, bronquitis, laringitis, pneumònia, refredat, tos recurrent, pulmonia, sinusitis ... i en general qualsevol afecció que tingui a veure amb les vies respiratòries altes o baixes.
20:30 sopar


Diumenge dia 28 d'Octubre


10:00 Taller en familia: Aprendre a alliberar-nos de les tensions diàries
11:30 Grup de criança: xerrades d'educació afectiva, límits respectuosos, paper del pare, el plor i el son del nadó, reconèixer les nostres necessitats per sentir el que necessita el nostre fill, etc..
13:00 Dinar
15:00 Taller d'argila (Una farmaciola ambulant)
17:00 Acomiadada


Informació:
El cap de setmana en família inclou allotjament i totes les activitats propostes per El raconet de les emocions.

- 110€ per familia de 3 persones!! (Preu per cap de semana complert amb parcel.la per tenda de campanya)
- 115€ per família de 4 persones!! (Preu per cap de setmana complert amb parcel.la per tenda de campanya)
- 180€ per família!! (Preu per Bungalow de 4 persones)
Si véns amb una altra família el cost serà de 160€ per a cada família!

Camping Gironella: equipat amb cuina i parament de la llar, calefacció, microones/ nevera, aire condicionat, televisió, aparcament vehicle, roba de llit, no inclou tovalloles, menjador sala d’estar, 2 habitacións, bany complet amb dutxa, terrassa amb taula, cadires i barbacoa.

Les places són limitades!

Families amb nens/es de 0 a 5 anys.

Desitgem que us agradi la nostra proposta i us animeu a realitzar-la..., serà espectacular compartir aquesta experiència amb família.

Moltes gràcies per l'atenció.

Si t'interessa demana més informació detallada del retir i les activitats al telèfon al 931374912 al 616719801(Tambe atenc whatsAap) o per email a [email protected]

Equip El Raconet de les Emocions.

Martina i Núria