El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Casalet de Nadal 


S'acosta el Nadal i amb aquest les vacances dels nostres fills!

Ja tenim les INSCRIPCIONS OBERTES pel Casal de nadal 2019-2020.

A El raconet de les emocions hem preparat un casal de Nadal on els vostres fills i filles s'ho passaran d'allò més bé! Els més petits realitzaran diferents tallers i activitats. A més, si el temps ens ho permet, farem sortides a l'exterior on farem diferents activitats lúdiques a l'aire lliure.

Crearem un Fanalet per a esperar als Reis Mags d'Orient, farem el nostre propi Arbre de Nadal i les Figuretes de Fang per a decorar-lo, farem tallers de cuina sense foc, elaborarem torrons, explicarem contes de nadal, farem detallets per donar a la família, realitzarem tallers d'art i experimentació, creativitat, pintura, cançons, jocs de ioga, entre altres sorpreses...

El raconet de les emocions, continuant amb el seu compromís amb la infància, ha elaborat un casal de nadal per donar resposta a una demanda social creixent que permeti fer més compatibles els horaris laborals de les famílies durant aquest període de vacances.

Es tracta d'un servei educatiu d'un gran valor pedagògic i psicològic que parteix del joc simbòlic, de l'espontaneïtat i la creativitat perquè els nens i nenes puguin gaudir de les vacances de nadal en un entorn proper i respectuós.

El servei estarà obert a tots els infants que ho sol•licitin, oferint la possibilitat de poder assistir-hi tots els dies o bé per setmanes durant els matins (de 9h a 13:30h) i amb servei d'acollida completament gratuït.

EDATS: El casal de Nadal s'ofereix a tots els nens i nenes d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

DIES: 23, 24, 27, 30 i 31 de Desembre de 2019 i 2, 3, 7 de gener de 2020.

INSCRIPCIONS:
Del 22 de novembre al 15 de desembre de 2019.

On es poden fer les inscripcions?
1) Sol•licitar per telèfon al 616719801 / 931374915 o per email a [email protected]
2) Presencialment, al centre El raconet de les emocions, de dilluns a divendres de 9:15 a 13:00h i de 17:00 a 20:00h.

PREUS:
23, 24, 27, 30 i 31 de Desembre (75€)
2, 3, 7 de gener (45€)
Tots els dies (110€)
Dies esporàdics: 17 €
5% descompte a germans.
PLACES: 15 places (Per a un bon funcionament i organització del casal, reservarem plaça per ordre d'entrega de fulls d'inscripcions. Les places són limitades)
HORARI: L'horari serà de 9:00 a 13'30h però hi haurà servei d'acollida al matí a partir de les 08.00h completament gratuït!!

ON ES DURÀ A TERME? El lloc de trobada cada matí serà al centre El raconet de les emocions, C/Rius i Taulet,17 de St. Fruitós de Bages. Les activitats del Casal són de tipus molt divers, i és per això que en farem als espais del centre i també pel poble (parcs, bosc). Tot dependrà del temps que ens faci.

QUÈ HAN DE PORTAR ELS NENS I NENES? Una bata per protegir la roba que podran deixar al mateix local, una motxilla amb esmorzar i aigua, calçat i roba còmoda i moltes ganes de passar-ho bé!

INFORMACIÓ: Recordeu que per a qualsevol dubte o qüestió sempre podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a [email protected] per telèfon al 616719801 / 931374912 o bé passant directament pel centre El raconet de les emocions.

El raconet de les emocions ha posat molta cura i il•lusió a fi que aquesta oferta sigui de qualitat, assequible i es dugui a terme en les millors condicions de la mà de personal qualificat i de confiança que estem segurs us satisfarà.