El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç


Casalet setmana santa

Un viatge per les emocions

Els més petits viuen les seves emocions espontàniament a través del cos i l'acció. No tenen un filtre o consciència que els expliqui el que està passant. Per a ells una emoció es allò que perceben, sense saber definir. L'objectiu d'aquest casalet és ensenyar eines per a ajudar-los a posar paraules, diferenciar i a identificar el que estan sentint. Quan les emocions s'acumulen en la ment o en el cor dels més petits, i no se'ls dóna una sortida adequada, estan intranquils. Sensacions o sentiments de tristesa, dolor, por, angoixa, enfado,... si no estan identificats produeixen confusió, poden manifestar-se com a trastorns de conducta.

Crearem manualitats on treballarem les emocions, contes útils per reflexionar i experimentar les emocions, jocs, tallers d'expressió, crearem el nostre raconet de la calma i la pau que podran fer a casa, els ensenyarem tècniques de relaxacio, dinamiques per resoldre conflictes, jocs de escolta, crearem la nostre recepta de la felicitat, reflexionarem sobre el nostre error, el nostre aprenentatge... tot això i mot mes... al nostre Casalet de Setmana Santa.


PREUS:
Tots els dies: 50€
EDATS: El casal de Setmana Santa s'ofereix a tots els nens i nenes d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys.
DIES: 6, 7, 8 i 9 d'Abril.
INSCRIPCIONS:
A partir del 1 de Març

On es poden fer les inscripcions?
1) Sol•licitar per telèfon al 616719801 / 931374915 o per email a [email protected]

2) Presencialment, al centre El raconet de les emocions, de dilluns a divendres de 9:15h a 13:00h i de 17:00 a 20:00h.

PLACES: Per a un bon funcionament i organització del casal, reservarem plaça per ordre d'entrega de fulls d'inscripcions. Les places són limitades

HORARI: L'horari serà de 9:00 a 13'30h però hi haurà servei d'acollida al matí a partir de les 08.00h completament gratuït!!

ON ES DURÀ A TERME? El lloc de trobada cada matí serà al centre El raconet de les emocions.

C/Rius i Taulet, 17 St. Fruitós de Bages. Les activitats del Casal són de tipus molt divers, i és per això que en farem als espais del centre i també pel poble (parcs, bosc). Tot dependrà del temps que ens faci.

El raconet de les emocions ha posat molta cura i il•lusió a fi que aquesta oferta sigui de qualitat, assequible i es dugui a terme en les millors condicions de la mà de personal qualificat i de confiança que estem segurs us satisfarà.