El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Comença a córrer de zero


Córrer és un esport entretingut i divertit, però tot i així l'inici pot ser complicat.
Et trobaràs amb una sèrie d'obstacles físics i mentals, però una vegada que els superis i coneixis quins són els teus límits, podràs gaudir plenament dels resultats d'aquesta activitat física.

Un cop has realitzat varis quilòmetres suaument et sentiràs molt millor amb tu mateix, molt relaxat i en pau amb tot el que t'envolta... És la teràpia perfecte! 


Al córrer podem obtenir una bona dosis de benestar físic i psíquic que t'ajudarà a regular la son, controlar el teu pes, fer desaparèixer els mals de cap o musculars, que les teves cames se sentin lleugeres fins i tot després d'un dia dur, i lo millor de tot, el teu humor millorarà considerablement.

Sembla increïble, oi?

Doncs això no és tot.
Anar a córrer farà que les teves artèries i pulmons estiguin nets.
Per què? Doncs perquè l'entrenament aèrobic és el més eficient per a netejar les artèries d'impureses, així com dels pulmons.

A la vegada tonificaràs els teus músculs i reforçaràs els teus òssos, i no només de les cames, sinó que també de l'esquena, abdomen i braços.

Anar a correr també t'ajudarà a descarregar tot l'estrés acumulat i aconseguiràs aclarir la teva ment.

I lo millor de tot... Estilitzaràs el teu cos!!! Si, podràs perdre pes i els teus músculs es tonificaran... A més a més, incrementaràs la teva resistència.

Comença a córrer de zero per Sant Fruitós!

T'ho perdràs???

Vine amb un bon calçat i roba còmode, però sobre tot, amb ganes de desconectar i gaudir de l'experiència!!!


Tots els Dimarts a les 18:30h i els Divendres a les 10:45h