top of page
original (13).jfif
Connecta't: Acompanyament a joves entre 14 i 22 anys

Connecta't

Grup d'acompanyament per a joves

 

Obrim un grup d'acompanyament per a joves d'entre 14 i 22 anys a El raconet de les emocions quinzenal, 2 Dilluns al mes de 20:00h a 21:30h.

 

Aquest espai està pensat perquè puguis expressar tot allò que sentis amb llibertat, sense judici ni etiqueta de cap mena. Un espai on podràs donar cabuda a tot allò que moltes vegades calles, reprimeixes o no et permeten.

 

A través de dinàmiques com el joc, la interacció amb altres com tu i la creativitat t'ajudaran en el teu autoconeixement, a treballar la relació amb els altres, la confiança i seguretat en tu, l'exploració emocional, la descoberta del teu jo més autèntic i així poder sortir al món sense vergonyes ni condicionaments.

 

A través del procés, sessió rere sessió, podràs adquirir habilitats socials que millorin la teva qualitat de vida, tant amb tu mateix/a, com amb la família i els amics.

 

Oferim un espai segur i de confiança, acompanyat des del respecte cap a cada persona perquè puguis ser i descobrir la teva pròpia identitat.

 

Si creus que et ressona i t'agradaria provar vine a una sessió, atreveix-te a fer alguna cosa diferent que t'obri nous camins i possibilitats.

 

Imparteix: E v a Terapeuta Gestalt: Acompanyo a persones per a l'autoconeixement i la plena consciència

- Teràpia Gestalt

- Meditació/Mindfulness

- Dol

- Sanació energètica.

 

El raconet de les emocions

C/ Rius i Taulet, 17 Sant fruitos de Bages

Per més informació: Telf: 616719801 / 931374912

elraconetdelesemocions@outlook.es

www.elraconetdelesemocions.com

bottom of page