El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

L’any 2009 vaig arribar al ioga buscant relaxació, tranquil·litat i benestar, ja que en aquella època de la meva vida era tot el contrari. No només vaig trobar el que buscava sinó que se’m va obrir un nou món que fins aleshores desconeixia. De seguida vaig connectar amb aquesta meravellosa ciència mil·lenària que es va convertir en una part essencial de la meva vida. Motivada per ampliar coneixements i per aprofundir més en el creixement personal i l‘espiritualitat vaig decidir fer la formació de professora de ioga. Durant quatre anys vaig rebre la formació a l’escola Aura Ioga de Manresa, on es segueix el mètode de Satyananda Yoga. Vaig iniciar la meva experiència professional com a professora de ioga l’any 2011 i de seguida vaig sentir que compartir i transmetre la ciència del ioga era la meva veritable vocació.

Em vaig diplomar com a professora per l’ Aepy  (Asociación Española de Practicantes de Yoga) l’any 2016. He assistit a diferents cursos i seminaris de ioga i meditació. També he fet estades a Ashrams d’Ítalia i de l’Índia. Actualment continuo assistint a diversos tallers de diferents mestres, i provant diferents estils de ioga per ampliar coneixements i seguir evolucionant en el creixement personal i en el camí espiritual. M’encanta la meva feina, compartir aquests coneixements amb tothom que vulgui prendre consciència, obrir-se a la vida i deixar sortir tot el seu potencial per oferir-lo al món, és un regal.

El ioga em va canviar la vida, ha sigut i és un viatge interior de sanació i transformació en tots els nivells; físic, mental, emocional i espiritual. Crec en el ioga per una vida conscient i feliç. On la relació amb nosaltres mateixos i amb els altres conviuen en harmonia. On l’amor i la compassió guien les nostres passes. Per un món millor on tots els éssers tenim dret a ser lliures i feliços.