Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

El Raconet de les Emocions

L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Hola, El meu nom és Imma Rivera.

Sóc Coach, Formadora y Mentora. La meva missió és acompanyar a les persones que es senten insatisfetes a crear la vida que desitgen, a aconseguir els seus objectius.

Tota la meva vida he funcionat amb objectius, petits i grans i t’he de confessar que l’objectiu que més se’m va resistir va ser els de estar be amb mi mateixa, el de la meva pròpia felicitat.

Ara ja fa uns anys que l’he aconseguit i ara, el meu principal objectiu es que tu també ho aconsegueixis.

Visc profundament apassionada pel desenvolupament humà, apassionada per veure com les persones es superen a elles mateixes en aspectes que abans, ni tan sols s’havien imaginat, en com aconsegueixen els objectius que es proposen i els beneficis que això els aporta a la seva vida.

COM EM CONVERTEIXO EN COACH?

L’any 2011 tenia una vida aparentment perfecte. Havia acabat la carrera de Ciències Empresarials i un màster en Direcció d’Empreses (E-MBA), havia aconseguit un ascens amb un bon sou... en fi, es podia dir que era una dona amb èxit. De totes formes jo no sentia aquest èxit, es més, em sentia buida.

Vaig iniciar un procés de Coaching i finalment em vaig trobar a mi mateixa, vaig aconseguir el benestar i la calma que tant buscava.

Això va fer que em sentís totalment atreta per tot lo relacionat amb el Coaching, PNL i en general amb el creixement personal i conducta humana. Per tant, vaig decidir formar-me per acompanyar a les persones a trobar la seva felicitat, acompanyar-les a aconseguir les seus objectius.

FORMACIÓ RELACIONADA AMB EL COACHING

* Màster en Coaching Estructural (com a Coach Personal i posteriorment com a Coach Multipersonal) en el Centre Europeu de Formació Oficial en Coaching (CEFOC)

* Practitioner i Màster Practitioner en PNL en Talent Institut, avalat per la The Society of NLP

* Nivell bàsic en PSYCH-K amb Eva Sandoval

Entre varis cursos més de creixement personal i comportament humà.

Si hi ha alguna cosa a la teva vida que no acaba de funcionar com t’agrada o be no estàs del tot satisfeta, no dubtis a posar-te en contacte amb mi.

POTSER EL PRIMER PAS NO ET PORTA ON VOLS, PERÒ ET TREU D’ON ESTÀS ARA!