El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Ioga en parella


El divendres dia 20 de Setembre a les 19h tenim una tarda molt especial, dedicarem un estona a millorar la relació amb la nostra parella, farem una classe de ...ioga en parelles!!

El ioga és unió de cos, ment i esperit. També és energia en acció. El ioga per a parelles és l'equilibri i la fusió d'aquests tres aspectes inherents a l'ésser amb els de la parella, de manera que l'equilibri de l'energia dels oposats, Shiva-masculí i Shakti-femení, es fan necessàriament complementaris més enllà de les diferències psicològiques i els conflictes. És una unió de les ànimes, una sanació en parella, una meditació conjunta, una fusió de polaritats.


El ioga és una pràctica que ens permet un espai on trobar-nos com a éssers humans transcendents. Al practicar ioga en parella fem d'aquest espai un lloc sagrat de respecte amorós i trobada des del qual és més fàcil aprofundir en la relació i desfer aquells conflictes o bloquejos que dificulten la nostra convivència.

Necessitem el nostre espai i moment sagrat per a permetre que el cor parli per sanar i netejar la "porqueria" que es va acumulant contínuament entorn a la relació de parella. Practicar ioga conjuntament ens dona una gran oportunitat per a poder fer-ho compartint el moment present en meditació amb el nostre company/a.

A QUI VA DIRIGIT EL IOGA PER A PARELLES?


El ioga per a parelles va dirigit a qualsevol parella que desitgi aprofundir i millorar la seva relació en qualsevol aspecte, amor, amistad, complicitat.... El tenir a la nostra parella compartint les asanes (exercicis) o meditacions des de la presència, fa que immediatament "l'altre" es converteixi en el nostre propi mirall sanador, ajudant- nos a veure, reconèixer i acceptar tots aquells aspectes de nosaltres mateixos que fan que es generin barreres entre els dos, de manera que deixem de relacionar-nos des de la ment i passem a fer-ho des del cor obert i sense expectatives.

El taller es realitzarà amb un mínim de quatre parelles inscrites
El raconet de les emocions
Divendres 20 Setembre a les 19h
Aportació: 12,5€ per persona
Cal inscripció previa
Telf.: 616719801 / 931374912
[email protected]