top of page
original (9).jfif

Ioga mares en tribu❤️

 

T'has sentit sola al principi de la teva maternitat? A El Raconet de les Emocions t'oferim la possibilitat de trobar un espai per venir amb el teu bebé i de poder compartir la teva experiència juntament amb altres mares que passen pel mateix. L'experiència d'aprendre a gestionar la maternitat, la recuperació postpart, corporal i mentalment l'aïllament social per tot el que comporta el principi d'aquest gran canvi.

 

Martina Burlet , terapeuta holística especialitzada en Ioga per embarassades i Ioga per mares amb nadons, amb 20 anys d'experiència, i El Raconet de les emocions et convidem a formar part de la tribu on totes juntes, mitjançant, el Ioga, el cant, la dansa, la respiració i la paraula, aprendreu a gestionar i gaudir de la vostra maternitat.

 

Un espai per sentir-vos lliures, autèntiques, on compartir la llum i l'ombra de la realitat de ser mare i aprendre a gaudir d'aquest moment tan intens i tan únic amb el suport i la gran mestria creada entre totes amb LA TRIBU.

 

Treballarem amb molt d'amor el nostre cos amb el Ioga, les classes de Ioga mama tribu amb bebès ens permet realitzar un exercici suau i harmònic sense haver de separar-nos del nostre fill/a alhora que recuperem la nostra forma física després del part.

 

Mare i bebè són un sol ésser, les emocions d'un afecten l'altre. La connexió és tan forta que en el moment en què la mama recupera el seu centre, aquest canvi es reflecteix en l'estat emocional del bebè. Un veritable regal.

 

Tots els Dijous a les 11:30h fem tribu (0 - 18 mesos)

 

Vine a provar una classe completament gratuïta!

 

Les places són molt limitades

bottom of page