El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

IOGA TERAPÈUTIC PER LA TERCERA EDAT


Saps tots els beneficis que té el ioga en la tercera edat?


L'edat no és un obstacle per a la pràctica del Ioga, en la mida en la qual els exercicis de Ioga, s'adapten a les necessitats de cada persona. D'aquesta manera, hagis o no practicat Ioga anteriorment, els beneficis del ioga a la tercera edat són tants i tan importants, que és convenient considerar en aquesta etapa de la teva vida, la possibilitat d'incorporar aquestes activitats, per afavorir el teu cos i la teva ment.


En primer lloc, els exercicis de respiració del ioga ajuden a oxigenar els teixits, mantenint la vitalitat general. També, determinades postures poden contribuir a estimular el trànsit intestinal i combatre el estrenyiment, que acostumen a patir algunes persones, amb el pas dels anys.


D'altra banda, l'estimulació de la irrigació sanguínia cerebral evita l'esclerosi de les artèries i ajuda a mantenir la ment lúcida. A més a més, les postures augmenten la flexibilitat de la columna vertebral t'alliberaran de dolors de cintura i esquena. De més està dir, que la relaxació i el ioga és un recurs molt valuós per desfer-se de tensions, evitant els efectes que aquestes poden causar en l'organisme, com ara sobrecàrrega cardíaca i hirpentensio artèria.


Preus mensuals especials a partir de 65 anys!! matrícula gratuïta!!


Tos els Dimarts a les 10:00h

Vine a provar una classe completament gratuïta!