El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Meditació: Ritual per a la nit de Sant Joan


Aquest Dimecres dia 19 de Juny a les 19:45h serà Màgic realitzarem un ritual per atreure la bona sort perquè us porteu per a la nit de sant Joan.


Dir-vos que el Dimecres 19 de Juny serà una nit molt diferent, on anirem a un lloc molt màgic sota les estrelles, envoltades de la mare terra!


Crearem una important i potentíssima bosseta de poder per a portar-vos a casa i també ús emportareu un preciós ritual per a la nit de Sant Joan.


La nit de sant Joan és la nit més màgica de l'any. És una festa per a rebre al dia més llarg de l'any i l'arribada de l'estiu.


Les diferents cultures al llarg de la història han anat creant mites i llegendes sobre aquesta nit màgica, des dels Egipcis fins als Cristians, els qui van cridar "portes" a aquesta nit, on creien que podien traslladar-se en el temps. El misteri i la màgia acompanya a aquesta nit des de sempre.


La Nit de Sant Joan, serà sens dubte un moment especial per a posar en pràctica el ritual màgic que realitzarem el Dimecres dia 19 de Juny a les 19:45h per atreure la bona sort. Segons les creences populars, tot és possible en una nit com aquesta, en la qual els somnis poden fer-se realitat.


No deixes de demanar un desig...


El nostre punt de trobada serà en El raconet de les emocions.


Nosaltres us portem tot el material


Preguem puntualitat a totes les dones, perquè ens traslladarem amb cotxe...


Aportació: 11€ (Inclou tot el material)
Namasté
Agraïdes si voleu compartir
Dimecres dia 19 de Juny de 19:45h a 21:00h
(Agraïm arribada entre 19:30h i 19:45h)
Gràcies
El Raconet de les Emocions