El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Hola! Quina alegria que t'hagis parat a coneixe'm! Em dic Natàlia i desde fa més de 20 anys que investigo i visc el camí de l'espiritualitat i el creixement personal aplicat a la vida quotidiana.


Suposo que et deus demanar com et puc ajudar. Estic especialitzada en acompanyar persones en els seus moments de canvi, de repte o inclús de confusió o dolor. El meu treball consisteix en facilitar la teva sanació i benestar. En concret, treballo malestars emocionals, mentals, espirituals i físics. Aquests últims, els malestars físics, els treballo sempre i quan siguin una somatització d'altres malestars.


Si estàs passant una mala temporada, sents angoixa, por, tristesa, depresió, insomni, no trobes la solució als teus problemes o no saps què fer amb la teva vida i vols reconectar-te amb el teu poder personal i el teu equilibri interior, et puc ajudar a desbloquejar-te i avançar cap a on vols anar.


Com faig la meva feina? Sóc mestre de Reiki i Registres Akàsics. En general, acostumo a començar qualsevol tractament amb una sesió de Registres Akàsics perquè és una tècnica molt potent que ens permet tenir una visió general de la teva situació i donar-te eines per començar a desbloquejar els teus temes. Molt sovint, amb una sessió de Registres Akàsics fem un gran avanç. 


A més a més, domino altres tècniques, com per exemple:


- Flors de Bach

- Olis essencials

- Teràpia Metamòrfica

- Arquetips de Colin Bloy

- Númerologia

- Massatges de desbloqueig emocional


Totes aquestes eines, conjuntament amb la meva experiència professional, em permeten ajudar-te a estar millor i ser més feliç. 


La salut i el benestar són la porta a la felicitat. 


Ens veiem aviat i gràcies de nou!