El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç


Cansada que els teus fills tinguin bronquitis, laringitis, faringitis, tos, mocs, refredats, etc...?

Vols ajudar al teu fill a afrontar qualsevol malaltia relacionada amb el sistema respiratori?

Doncs no et perdis el taller de Reflexologia Infantil, en el qual aprendrem a solucionar problemes o patologies que es tracten amb aquest sistema:

Al•lèrgies, amigdalitis, asma, bronquitis, pneumònia, refredat, tos recurrent, pulmonia, sinusitis… i en general qualsevol afecció que tingui a veure amb les vies respiratòries altes o baixes.

La reflexologia infantil proporciona als nostres fills un mar de sensacions, totes noves, les quals posen en contacte cos i ment en un aprenentatge d'ells mateixos d'enorme valor.

Si estàs cansada de sotmetre al teu fill a tractaments convencionals a força de antitèrmics, antiinflamatoris, broncodilatadors i antibiòtics.. Aquest tipus de tractaments pot ser eficaç al moment que es presenta la infecció, però té molts efectes secundaris, alhora que pot provocar un dèficit en el sistema de defenses, amb la qual cosa propicia al fet que hi hagi més infeccions del mateix tipus. No hem d'oblidar a més que cada vegada hi ha mes microorganismes que creen resistències a alguns antibiòtics, de manera que la ingesta no és més que tòxica.

Si després d'un tractament i un altre i un altre i un altre, decideixes buscar una altra via. Una teràpia efectiva i sense efectes secundaris, prova amb la Reflexologia Infantil.

És una experiència plena de salut, percepció i sentits.
Els beneficis que produeix la reflexologia son innumerables, començant per crear un vincle molt més fort entre pares i fills.

Quan estimulem els punts específics estem influint en ells enviant tota l'energia positiva que pretenem transmetre’ls.

Oferim una eina que els facilita la vida i els hi proporciona una major seguretat en ells mateixos. A més a més, aquests beneficis no es limiten a l'àmbit físic, sinó que s'extenen al psicològic.

Veurem com repercuteix i quina influència te el naixement, el tall prematur del cordó i la seva influència en la respiració, per la por que s'instaura.
- La importància d'aprendre i manejar bé la respiració.
- Explicar la importància de mantenir al nen/a tranquil davant la crisi i crear-li confiança en què existeix tot l'aire per a ell.
- Com actuem davant una crisi de falta d'aire. La reacció dels pares o cuidadors és important.
- El tipus d'alimentació que fa el nen

Als nens/es els aporta confiança en el cos i en la vida, els recorda que els recursos que el cos utilitza per sanar-se: febre, tos, mocs… no són els seus enemics sinó tot el contrari i un recurs sempre a punt i a les seves mans.

Per als pares i les mares serà una alternativa increïblement fàcil que els servirà per potenciar la seva salut i el seu benestar, ajudant-los a canviar la idea que tenen de salut i lliurant-los recursos que ells mateixos poden utilitzar.

Això només és una petita part de tot el que aprendràs al taller de "Reflexiologia Infantil" impartit per una monitora diplomada per la associació Espanyola de Reflexologia Infantil.
Ensenyarem remeis casolans sense cap efecte secundari per tal d'alleujar la tos i el refredat.
Farem un repàs del sistema respiratori, descrivint totes i cada una de les parts i les seves funcions i aprenrem a distingir entre les vies altes i baixes.

Tot això el Dijous 17 de Octubre de 17:00h a 20:00h

Tres hores plenes d'emocions ens les quals aprendrem coses realment increïbles.
Aportació: 40€
Imparteix: Núria Hinojosa: Monitora avalada per l'associació internacional de reflexologia infantil