El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Taller sobre agressivitat, conflictes i rabietes


Taller adreçat a p/mares de criatures de fins a 5 anys aprox, àvis/es, educadors/es i qualsevol persona interessada en el tema (es recomana assistir sense criatures).

En aquest taller procurarem comprendre tant a nivell teòric com vivencial la funció de l’agressivitat en les criatures, la força que hi ha al darrere de l’agressivitat, la importància de l’autoafirmació, la diferència entre força, agressivitat i destrucció... I també ens plantejarem què ens passa als adults quan els acompanyem en situacions de conflictes, rabietes i altres expressions d’agressivitat, per tal de poder reconèixer les nostres projeccions i les nostres pors i trobar la manera d’acompanyar a les criatures en el conflicte enlloc d’intentar resoldre’l.

Imparteix: Noemi Codina, terapeuta d'integració psico-corporal, terapeuta pre i perinatal, amb formació multi disciplinar centrada en l'infant i en les primeres etapes del desenvolupament. Amb més de 10 anys d' experiencia acompanyant families durant la gestació i la criança dels seus fills. Ex–acompanyant en projectes d'educació lliure i mare.

*HORARI: Dissabte 6 d'Abril de 10:30h a 13:00h
*PREU: 18 € (25€ amb la parella)
*LLOC: El raconet de les emocions

Places limitades


Cal reservar plaça al telèfon 616719801 / 931374912, per email a [email protected] o passant directament per al centre.