Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

El Raconet de les Emocions

L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Taller introductori a la respiració ovàrica i sexualitat femenina


En aquest taller introductori a la respiració ovàrica i sexualitat femenina, aprendrem a connectar i moure la pelvis, acompanyat amb la nostra respiració. Mobilitzar la pelvis, activa la nostra energia femenina que tant beneficios es pel nostre benestar físic, psíquic, emocional i energètic.


Farem diferents dinàmiques per tenir consciència d allò que no sabíem O teníem oblida't del nostre cos. Ús explicaré d' una manera simple i fàcil de com practicar a casa la respiració ovàrica.


Per mi va ser un gran descobriment connectar amb el meu úter, el sòl pèlvic i la seva energia. L energia femenina, es entrar en contacte en una part més dolça, amorosa, vulnerable, sensible i a la vegada sanadora de nosaltres mateixes.

L' úter, és una caixa d informacio on amb el temps, anys s'ha anat carregant d emocions i memòries, per això és important tenir present el nostre uter i mobilitzar la seva energia. És el principi d un camí, d un canvi, d un descobriment.


- Explicació del que és la respiració ovàrica i els seus beneficis.

- Exercicis i dinàmiques per connectar amb el nostre cos.

- Roda de preguntes, dubtes i compartir l' experiència.


Recomanable pel dolor de lumbars. desordres de la menstruacio, càrregues emocionals.


No cal tenir experiència.


Dia: 17 d Abril

Lloc: El raconet de les emocions

Telf: 616719801 / 931374912

[email protected]

www.elraconetdelesemocions.com

Imparteix: Elena Crusellas: Terapeuta holistica, canalitzadora, acompanyant psico-emocional a la dona, massatgista d' úter.

Horari: 17 a les 19:30

Aportació econòmica: 25€