El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

Filla de mare artista i de pare músic a qui també li agradava dibuixar, he tingut la sort de créixer envoltada de creativitat. De petita, per a mi jugar i crear ja eren pràcticament la mateixa cosa, una mena de finestra a un espai propi, compartit o no, ric i fèrtil on ser tu mateix, on imaginar sense límits, on expressar lliurement, on aprendre, on gaudir i implicar-se intensament.


De jove vaig formar-me en la tècnica del gravat calcogràfic al taller Trama de la mà de la meva mare Antolina Vilaseca , pintora i artista gràfica, i al taller de gravat de l'artista Manel Marzo Mart, així com també a la fundació Joan Miró de Palma de Mallorca. Fa més de vint anys que estic vinculada al món de l'art i la creació: He treballat durant més d'una dècada realitzant encàrrecs i edicions de gravats al Taller Trama (tant d'obra pròpia com d'altres artistes), he participant en diversos certàmens, en diverses exposicions individuals i col·lectives tant a dins com fora de l'Estat espanyol, en performances, etc.


Però també he anat compaginant l'activitat artística amb el treball amb els infants. Sóc mare de tres noies, educadora infantil i he realitzat cursos relacionats amb diferents disciplines artístiques i amb la educació: Música, teatre, arteràpia, curs «el Ioga Educa: salut, gestió de l’energia i comunicació» i curs de vetlladora escolar.


He impartit classes d'iniciació al gravat per adults al Cercle Artístic de Manresa i des de fa anys que he anat realitzant nombrosos tallers d'expressió plàstica per a infants en diversos espais i projectes com el d'artioga a Migjorn o els casals d'art i música a l'AVV de la Ctra de Santpedor.


Aquest camí d'acompanyar els nens i nenes en la seva expressió creativa ha anat evolucionant al llarg del temps en la forma i en el fons, esdevenint un aprenentatge tant constant i viu com el mateix acte de crear.