Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

El Raconet de les Emocions

L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliç

TXI KUNG PER LA DONA


El Txi Kung facilita alliberar tensions, toxines i mals pensaments a la vegada que ens nodrim de nou alè de vida, recuperant les sensacions físiques, emocionals i psíquiques que ens aporten salut i benestar.


El txi kung té una visió terapèutica. Està considerat com el sistema més natural dels que incorpora la pràctica de la medecina xinesa, ja que per practicar-lo i beneficiar-nos no necessitem res extern.


El Txi Kung per la dona és un mètode creat per la Dra. Liu Ya Fei que nutreix i equilibra la sang i energia femenina, perquè la dona pugui viure amb plenitud i naturalitat totes les seves etapes de la vida.

Engloba una sèrie d'exercicis que segueixen anatomia, fisiologia i psicologia pròpies de la dona per optimitzar els recursos energètics en cadascun dels cicles, facilitar passar d'un cicle a l'altre, en definitiva equilibrar la biodinàmica energètica en consonància amb la natura.

És un mètode segur de realitzar que no provoca contraindicacions.


Vine i que no t'ho expliquin.


Tos els Dimecres a les 9:30h


Vine a provar una classe completament gratuïta!