El Raconet de les Emocions


L'intel.ligència emocional, l'autèntica clau per ser feliçZEN RUNNING EXPERIENCE
Cap de Setmana 30 i 31 de Març

T'atreveixes a viure un cap de setmana de running, aventura i mindfulness?

Aquest cap de setmana té com a objectiu oferir un espai per a aprendre tècniques de running, comprovar els seus beneficis, enfortir la disciplina de la seva pràctica i gaudir de la trobada amb tu mateix /a a través del mindfulness.

Serà el 30 i 31 de Març en la Fundació La Plana a Santa Maria d'Oló, una especial i impressionant masia de pedra, del segle XIX. Un context idoni per a aprendre, connectar amb tu mateixa i per a realitzar molt Running en un espai privilegiat, la muntanya!

Apte per tothom acostumats a córrer a un nivell bàsic-moderat

Dissabte dia 30 de Març

10.00h: Benvinguda
12.00h: Pilates Saludable
13:00h: Mindfulness (consciència en el present)
14:00h: Dinar
15:30h: Taller d'argila per a esportistes (descontracturant, antiinflamatori, estimula el reg sanguini, ajuda a l'oxigenació del múscul, etc...)
17:30h: Trail Running   
20:00h: Xerrada: Que li passa a l'organisme quan l'apropem als límits?
21:00h: Sopar
22:30h: Meditació per a esportistes


Diumenge 31 de Març

8:00h: Esmorzar saludable
9:00h: Trail Running 
13:00h: Dinar
15:00h: Tancament

Informació:

Lloc: Fundació la Plana
Santa Maria d'Oló (Barcelona) 

El cap de setmana inclou allotjament, pensió completa, cafès, infusions, i totes les activitats propostes.

El cost del cap de setmana complet és de 150 euros!!
Però si fas la reserva abans del 15 de Febrer et sortirà solament per 130€!!
Si véns amb una altra persona el cost serà de 120€ per a cadascú!!

Les places són limitades a 20 persones.

Desitgem que us agradi la nostra proposta i us animeu a realitzar-la..., serà espectacular compartir aquesta experiència amb vosaltres

Moltes gràcies per l'atenció.

Si t'interessa demana més informació detallada del cap de setmana i les activitats al telèfon al 645860080 o al 616719801 (Tambe atenem WhatsApp) o per email a [email protected]


Marta Prat i Núria Hinojosa

Informació: 


Pilates saludable:

Classe on treballarem la respiració i la consciència corporal per descobrir racons del cos que a vegades tenim oblidats i són bàsics per al nostre dia a dia i de cara a la realització de qualsevol activitat esportiva que puguem desenvolupar diàriament o setmanalment en aquest cas concret el RUNNING.


Mindfulness: La combinació de meditar i córrer, podria ser millor per a la salut que practicar les dues activitats per separat.

Córrer amb atenció plena.

Una activitat complementa l'altra, per tant, es tornen un mateix exercici. Quan poses tota la teva atenció en tot el que embolica a la teva rutina de sortir a córrer, estàs meditant, centrant-te en sentir l'aire en el rostre, en el moviment de cames i braços, a mantenir o millorar una velocitat, i altres elements.

La clau està a mantenir la teva consciència present: fins i tot en els moments de dificultat, esforç i dolor. En aquesta classe et donarem eines per aprendre a fer-ho.


Taller d'argila per a esportistes:

(descontracturant, antiinflamatori, estimula el reg sanguini, ajuda a l'oxigenació del múscul, etc...)

L'argila per a esportistes és ideal per a aplicar en casos de traumatismes, contusions, esquinços, edemes, en general, picades d'insectes, els tendons inflamats, músculs cansats, etc...


Meditació per a esportistes:


Més forts i sans:

Meditar diàriament ajuda a enfortir el sistema immunològic i redueix el risc de patir malalties i lesions. A més, aquesta pràctica mental ajuda en la salut cognitiva, la presa de decisions i la lucidesa mental, aspectes que es poden deteriorar amb l'edat.


Estabilitat en les Emocions:

La meditació s'encarrega d'estabilitzar les emocions dels esportistes i els ajuda a prendre el control dels seus estats d'ànim.


Running:

Tenint en compte que serà nocturn el running que farem Dissabte és obligatori dur frontal.


Es realitzarà un recorregut per terreny ondulat on podrem caminar a les pujades però es correrà als plans i baixades, la qual cosa significa que s'ha d'estar acostumat a córrer encara que el nivell serà fàcil-moderat. Farem exercicis de tècnica per poder-los aplicar al running del diumenge. Que aquest no caldrà anar amb frontal i al ser de dia farem un circuit més gran on treballarem la resistència.


Ambos circuits tindran desnivell. Tot i que el de dissabte serà més fàcil i el de diumenge hi haurà algun tram més tècnic per poder-nos "provar" de cara a entrenaments de muntanya.