top of page

Cerimònia embarassada (Blessing Way)

Beneïm l'arribada d'un nou ésser

Cada vegada s'estan fent més coneguts els rituals per a honrar a la futura mamà en el qual només participen dones de l'entorn més proper de l'embarassada.

En aquest ritual en la qual es fan regals a l'embarassada per al futur bebè, és un esdeveniment espiritual, una reunió en la qual es brinda suport emocional sobre l'embaràs i del part que està per venir. Els rituals i les oracions tenen a veure amb la curació, la creació, l'harmonia i la pau.

Celebrem un ritual per a oferir la benedicció a passatges de la vida.

És una celebració dedicada exclusivament a la futura mamà , en la qual intervenen rituals destinats a mimar-la, una espècie de festa de sanació entre dones. Tenen cabuda des de massatges, oracions, meditacions, fer-li regals simbòlics, encendre espelmes, o per què no, crear un amulet per al moment del part.

La mare rep el suport de les seves amigues, hagin sigut mares o no, els qui li brindaran força emocional per a donar llum a una nova vida. Es crea una atmosfera relaxant, íntima, exaltant el valor espiritual del part i el pas transcendent de la dona cap a la maternitat (sigui o no la primera vegada que es converteix en mare).

Ritual d'Amor abans de nàixer!

Altres serveis Extres:

- Servei de fotògraf: Guarda un record que us serveixin per reviure cada moment

- Per als amants de la natura està l'opció de realitzar l'esdeveniment a la preciosa Finca "Ca la Margarita" situada a Sant Vicenç de Castellet

Demana informació sense compromís!

bottom of page