top of page
Reiki

Què és Reiki?

La paraula Reiki significa "energia vital universal", Reiki és un mètode d'harmonització natural que complementa la medicina tradicional. Reiki és una tècnica Holística, ja que harmonitza i desbloqueja tots els plànols de l'ésser humà, físic, mental, emocional i espiritual, això és possible quan aquesta energia vital circula lliurement al voltant nostre, en el nostre cos energètic. Qualsevol desequilibri en la qualitat o en el lliure fluir d'ella en el nostre cos energètic, acabarà manifestant-se en el plànol físic amb una malaltia o la seva propensió.

Com funciona Reiki?

L'energia Reiki provoca una harmonització i reequilibri de tot el sistema energètic del cos, amb la salut i la felicitat ve la vida, ja que sana tant la ment com el cos. L'energia Reiki forma part de tots nosaltres, però la seva característica principal és que és canalitzada a través del Reiki per a així arribar a la persona, objecte o situació que necessiten una aportació d'energia Reiki.

No agredeix al cos de cap manera i tampoc crea addició ni efectes secundaris o col·laterals, ja que no s'utilitzen substàncies químiques ni elements estranys al cos sinó solament l'energia de vida que està present en tot ésser viu.

Beneficis del Reiki

La teràpia Reiki té un efecte equilibrador, harmonitzador i desbloquejador. És excel·lent per a reduir l'estrès i enfortir el sistema immunològic i augmenta el nivell vital quan estem cansats. Actua en l'àmbit físic, mental, emocional i espiritual:

• Físic: Dolors, lesions, fractures, metabolisme, infeccions, sobrepès...

• Mental: Estrès, insomni, addiccions, mals hàbits, metes concretes....

• Emocional: Problemes d'amor, agressivitat, infelicitat, tristesa, allibera emocions amagades i ens permet sanar-les.

• Espiritualitat: Harmonia, pau, equilibri, desfà bloquejos "karmics"..

El Reiki protegeix energèticament qualsevol objecte o lloc purificant l'ambient d'energia negatives, i transmuta l'energia negativa o densa en els llocs perquè no ens afecti, harmonitzant-los.

Demana la teva hora!

bottom of page