top of page

Hola, m'agradaria que em coneguessis.

El meu nom és Núria Hinojosa, visc en Sant Fruitos de Bages. Sóc dona, mare i una persona enamorada de la vida.

L'any 2013 vaig iniciar aquest camí tan únic com és el de la maternitat. Que intens aquest camí, veritat? Agraïda a la vida per formar la meva família. Durant el meu camí, la vida m'ha ensenyat l'important que és cuidar, mimar i respectar les emocions de les persones, i això comença al moment de la nostra vida intrauterina, comença en les actituds i sentiments de la mare influint en el desenvolupament emocional del bebè i per tant en la seva personalitat continuant al moment del part i la importància d'una criança respectuosa.

Això m'ha portat a aquest món, on crec fermament que una criança amb amor i respecte arribaria a canviar el món. Que meravellós seria un món diferent, eehh!! Per aquest motiu he volgut posar el meu granet de sorra, i crear aquest raconet per a les emocions, un espai on oferir acompanyament a les famílies que desitgen créixer junts des de l'amor i el respecte als nostres fills, posant-nos en el seu lloc i veure les coses des del seu punt de vista, el respecte en el ser que hi ha en tots els nens i al seu procés d'aprenentatge.

Em vaig formar com Reikista fins al tercer grau a l'escola de Barcelona, Reiki energia vital. Assessora de porteig a l'escola Kangurearte, Doula en la formació "Quiero ser Doula" de Barcelona, Reflexologa i monitora de Reflexologia infantil, formada en l'associació Espanyola de Reflexologia Infantil. Formació en Ioga per a nens i famílies en l'escola IOGA I NENS de Terrassa.

Com puc ajudar-te? perquè vull ajudar-te, i aquí estic per fer-ho. Solament has de posar-te en contacte amb mi.

Agraïda pel teu temps! Gràcies!

bottom of page