top of page
REFLEXOLOGIA PODAL

La reflexologia podal és una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de punts sobre els peus, denominats zones de reflex.

Suposa l'aplicació d'un massatge manual que aplica pressió en àrees reflecteixes dels peus per a produir efectes específics en altres parts del cos.

Podem definir la Reflexologia Podal com una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de punts sobre els peus, denominats zones de reflex. Aquestes zones reflexes corresponen a diferents parts del cos, per la qual cosa fent massatges de forma indirecta als òrgans, músculs o altres parts del cos reben un estímul curatiu. Per descomptat, a més d'aquest efecte reflexa, hi ha un efecte local en els peus molt important i útil per a tractar i prevenir molts problemes.

Per a la seva realització no es requereix cap substància o eina més que les pròpies mans, si bé acostuma a utilitzar-se una mica d'oli per a poder massejar amb més facilitat i fluïdesa. Per tant, la tècnica es realitza mitjançant l'aplicació d'un massatge manual que aplica pressió en àrees reflectides dels peus amb el qual s'aconsegueixen efectes específics en altres parts del cos.

Gràcies a aquesta tècnica terapèutica ancestral, podem obtenir múltiples beneficis sobre la nostra salut, ja que el conjunt de patologies i malalties que pot tractar la reflexologia és molt ampli:

- Produeix un efecte relaxant que ajuda a eliminar l'estrès i facilita la relaxació física i mental.

- Estimula la circulació sanguínia i limfàtica.

- Potencia el sistema immunològic i el potencial de la sanació del cos.

- Regula el funcionament dels òrgans de cos.

- Equilibra i restitueix els nivells d'energia.

- Ajuda a l'eliminació de toxines.

- Té efectes de teràpia preventiva.

- Posseeix un efecte antiàlgic (alleuja el dolor)

- No està contraindicada en adolescents, petis, embarassades i ancians.

- Estimula la creativitat, eleva el nivell de vitalitat i millora l'humor.

Per tant, podem dir que la reflexologia podal és una tècnica terapèutica que ens pot ajudar amb diferents símptomes i malalties, tant per a prevenir-les com per a aconseguir un equilibri físic i mental, simplement aplicant una pressió en zona específica del peu.

La aromaterapia actua sobre els plànols subtils per això ajuda a la meditació, visualitzacions, concentració i a totes aquelles tècniques destinades a cercar l'equilibri i harmonia interior.

Una gran alternativa o complement a la medicina convencional.

Consulta tots els Dimarts i Dijous

Demana la teva hora!

bottom of page