top of page
image.png

REFLEXOLOGIA PODAL INFANTIL

La reflexologia infantil, una eina que tots els pares i mares haurien de conèixer.

La reflexologia infantil és una teràpia molt senzilla i eficaç que equilibra el funcionament del cos, potenciant les capacitats pròpies de sanació que té l'organisme.

És una teràpia molt útil per a tractar les molèsties i malalties més comunes que poden afectar als nostres fills.

Una de les parts més bones de la reflexologia és que permet establir un vincle molt especial amb el teu fill.

És una experiència plena de salut, percepció i sentits, la qual proporciona als nostres fills un mar de sensacions, totes noves, les quals posen en contacte cos i ment en un aprenentatge d'ells mateixos d'enorme valor.

Quan estimulem els punts específics estem influint en ells enviant tota l'energia positiva que pretenem transmetre’ls. 

Oferim una eina que els facilita la vida i els hi proporciona una major seguretat en ells mateixos. A més a més, aquests beneficis no es limiten a l'àmbit físic, sinó que s'extenen al psicològic.

Als nens/es els aporta confiança en el cos i en la vida, els recorda que els recursos que el cos utilitza per sanar-se: febre, tos, mocs… no són els seus enemics sinó tot el contrari i un recurs sempre a punt i a les seves mans.

Per als pares i les mares serà una alternativa increïblement fàcil que els servirà per potenciar la seva salut i el seu benestar, ajudant-los a canviar la idea que tenen de salut i lliurant-los recursos que ells mateixos poden utilitzar.

bottom of page