top of page

Curs per a p/mares Reflexologia infantil


En aquest curs aprendrem a solucionar problemes o patologies que pateixen els nostres fills.

Té problemes d'al·lèrgies, asma, bronquitis, pneumònia, estrenyiment, còlics, otitis, faringitis, laringitis, insomni, problemes per agafar el son, problemes amb la dentició, etc... en general qualsevol afecció....

Si estàs cansada de sotmetre al teu fill a tractaments convencionals a força d'antitèrmics, antiinflamatoris, broncodilatadors i antibiòtics.. Aquest tipus de tractaments pot ser eficaç al moment que es presenta la infecció, però té molts efectes secundaris, alhora que pot provocar un dèficit en el sistema de defenses, amb la qual cosa propicia al fet que hi hagi més infeccions del mateix tipus. No hem d'oblidar a més que cada vegada hi ha mes microorganismes que creen resistències a alguns antibiòtics, de manera que la ingesta no és més que tòxica.

Si després d'un tractament i un altre i un altre i un altre, decideixes buscar una altra via. Una teràpia efectiva i sense efectes secundaris, prova amb la Reflexologia Infantil.

Compartirem un moment especial amb el nostre fill i també compartirem moments interessants sobre la criança amb més famílies.

La Reflexologia és una eina útil i eficaç. Als nens/as els aporta confiança en el cos i en la vida, els recorda que els recursos que el cos utilitza per sanar-se: febre, tos, mocs..., no són els seus enemics sinó tot el contrari i un recurs sempre a punt i a les seves mans.

Per als pares i les mares serà una alternativa increïblement fàcil que els servirà per potenciar la seva salut i el seu benestar, ajudant-los a canviar la idea que tenen de salut i lliurant-los recursos que ells mateixos poden utilitzar.

Una forma diferent de connectar amb els teus fills i demostrar-los el teu amor.

Això i molt més aprendràs en un curs de "Reflexologia Infantil" impartit per una monitora diplomada per l'associació Internacional de Reflexologia Infantil.

Ensenyarem remeis casolans i sense cap efecte secundari per alleujar qualsevol problema o patologia en la salut del nostre fill.

Programa:
Pots escollir entre dues opcions... Fer un curs monogràfic del sistema que més et ressoni o fer els tres cursos monogràfics. Tu decideixes. Són sessions de 2 h, ensenyarem als pares a tractar les alteracions més comuns en la salut dels seus fills/es. Arribaran a conèixer com funciona l'organisme i on es pot localitzar cada un dels òrgans i glàndules en el cos i també els seus punts reflexos als peus.

1ª Curs 24 Novembre 18:30h: Sistema Respiratori (refredats, asma, al·lèrgies, bronquitis, etc.)
2º Curs 1 Desembre 18:30h: Sistema Relaxant: (Insomni, rabietas, problemes per agafar el son, enuresis, hiperactivitat, etc.)
3ª Curs 15/12: Sistema Digestiu (diarrees, còlics, restrenyiment, vòmits, virus estomacals, etc.)

Grups reduïts
Preu: Un curs: 60€ Tots: 150€

Lloc: El raconet de les emocions
C/ Rius i Taulet, 17 Sant Fruitós de Bages
Imparteix: Núria Hinojosa, Monitora de Reflexologia Podal Infantil, formada per AIRI.

Si desitges més informació personalitzada, concertar una cita, o el que necessitis...
Telf.: 616 719 801 (també WhatsAap) / 931374912
Email: info@elraconetdelesemocions.com

Canviant el concepte de salut en els nens

Anima't i aprofita el teu temps!! Un regal!

bottom of page