top of page

QUIROMASSATGE (massatge terapèutic contra el dolor)

El Quiromassatge reuneix tot un grup de tècniques de massatge que s'apliquen amb les mans per a alleujar els dolors musculars, ja siguin tensionals o posturals. És un mètode que funciona eficaçment en el seu ús en solitari i en combinació amb altres teràpies alternatives per a complementar-les. Mitjançant la fricció, pressió, percussió o els estiraments es treballen les zones adolorides adaptant cada tècnica al problema a tractar. És habitual l'ús de cremes, olis o essències, per a facilitar la mobilitat de les mans sobre la pell.

En treballar sobre tensions musculars, ajuda també a desbloquejar els meridians energètics com el shiatsu i altres teràpies tradicionals, a més de millorar les articulacions, el drenatge dels fluids corporals i el funcionament dels òrgans. L'efecte d'aquest tipus de massatge és alhora relaxant i tonificant.

Actualment, part de la tècnica del Quiromassatge es troba en constant canvi i adaptació, influenciada per tècniques i maniobres provinents del massatge japonès, digito puntura, massatge sensitiu, tècniques miofascials, etc. Aquest conjunt de manipulacions i tècniques es realitzen al principi, de forma generalitzada i progressiva, centrant-se després en àrees limitades amb major tensió segons el progrés del tractament. Les maniobres s'apliquen igualment, de menor a major intensitat sent la intensitat mitjana i mitjana-alta les més habituals. Generalment, sol acabar amb intensitat suau. El Quiromassatge no ha de causar dolor.

Beneficis del Quiromassatge:

Com bé denomina el seu propi nom, el Quiromassatge és un massatge realitzat amb les mans. Es diferencia d'aquesta manera, de l'aplicació d'altres massatges mitjançant aparells elèctrics o mecànics. La funció del quiromassatge és la de mitigar dolors musculars, bé tensionals com a posturals, així com bloquejos energètics.

Quan es treballen les tensions musculars amb aquest tipus de massatge, és possible també desbloquejar les línies energètiques (Meridians) i articulacions, igual que amb altres teràpies tradicionals. Un altre benefici del quiromassatge seria que ajuda en el drenatge de fluids (limfa, sang), optimitzant d'aquesta forma, al funcionament dels òrgans.

El quiromassatge està indicat en cas de:

- Recuperació de lesions i dolors musculars

- En el tractament de tendons i lligaments

- Per a millorar el funcionament de les articulacions

- En trastorns nerviosos

- Afeccions circulatòries

-Traumatismes

- Postpart

- Cel·lulitis

- Reafirmació de la pell

- Cicatrius

- Per a proporcionar energia a l'organisme

- Per a prevenir lesions

- Per a alleujar i reduir el dolor

- Amb finalitat esportiva abans i després de l'exercici

- Per a estimular la capacitat d'autocuració del cos

- Per a proporcionar benestar, calma, optimisme, relaxament i serenitat

- Per a millorar l'estat general de la salut

Consulta tots els Dimecres

Demana la teva hora!

bottom of page