top of page

COMIAT DE SOLTERA AMB COR

Benvolgudes dones valentes i sensibles per interessar-vos en realitzar un comiat de soltera ple d'amor, sensibilitat i sobretot molt especial.

Un comiat de soltera, sabem que és una cosa que no pot passar desapercebut, ja que és un esdeveniment íntim amb aquelles persones tan especials que han estat amb tu en diferents etapes de la teva vida.

Si ets tu la que es va a casar, alguna amiga o algun familiar, és moment de començar a organitzar el comiat, perquè sigui un moment inoblidable per a la futura núvia evitant tots els convencionalismes i tòpics que s'han creat sobre aquest tema.

Per a decidir quines activitats realitzar és molt important basar-se en els gustos de la núvia i així poder triar la millor opció.

A continuació et presentem algunes opcions de comiats de soltera alternatives, les quals ens encanten perquè són veritablement originals i fora del tradicional.

Celebració i ritual de l'amistat:

Celebrarem el pas de la vostra amiga a la seva nova etapa, segellant aquesta aliança amb un ritual de l'amistat on cadascuna de vosaltres podrà donar un missatge personal i íntim que li acompanyi en el seu nou viatge.

Voleu un comiat de soltera amb caràcter, femení, que deixi una petjada en el teu cercle d'amigues?

Us proposem una nova forma de celebrar l'adéu a la solteria des de les sensacions i emocions.

Un ritual ple de màgia i encant, on poder agrair tots els moments viscuts que han teixit les vostres experiències vitals fins a arribar on esteu ara. És una original proposta per a renovar els vincles des del Femení, en germanor, en complicitat i intimitat fent de l'adéu de la solteria una celebració especial i inesborrable.

Una nova forma de celebrar...

Personalitzada

Divertida

Emocionant

Original

Autèntica

Sessió de Ioga amb amigues:

Per què no compartir una preciosa classe de Ioga, el significat del qual és unió?

Sabies que fer Ioga en bona companyia fa que els beneficis de la pràctica es multipliquin? Salut, estiraments, connexió i riures formen un tàndem espectacular

La filosofia de ioga i les seves pràctiques mantenen el vostre nivell d'energia i un alt nivell de felicitat.

El Ioga amb amigues és una profunda i divertida experiència.

Taller de cuina natural i energètica:

Perquè l'alimentació no només és un acte primari de satisfer la gana, sinó que es pot extrapolar en el pla més energètic i entendre que l'alimentació és un acte de respecte per la Natura i per un mateix, ja que els aliments contenen, a part de nutrients, energia.

Per endinsar-vos en una experiència vital de descobriment d'aliments naturals, ecològics i d'origen vegetal, en què participareu totes en l'elaboració d'un menú complet i saludable, energètic, amb varietat de colors i textures I adaptat a l'estació tenim a la Marta Obiols de La Flor del Pirineu.

Vosaltres només heu de portar les ganes de compartir i viure l'experiència, i nosaltres portem estris, vaixella, ingredients, coneixements I davantal per cadascuna de vosaltres... i tot plegat sense oblidar el caire festiu i de celebració de la vostra trobada, per tant primant també sabor i creativitat.

I tu, t'identifiques amb alguna d'aquestes activitats? Atreveix-te a tenir un comiat de soltera alternativa, amb cor, on l'única regla sigui divertir-se juntes i passar moments inoblidables.

Altres serveis Extres:

- Servei de fotògraf: Guarda un record que us serveixin per reviure cada moment

- Sessió de bellesa i maquillatge per estar guapíssimes per a l'esdeveniment.

- Per als amants de la natura està l'opció de realitzar l'esdeveniment a la preciosa Finca "Ca la Margarita" situada a Sant Vicenç de Castellet 

Demana pressupost sense compromís

bottom of page