top of page

Elena Crusellas Quevedo

Elena Crusellas Quevedo, terapeuta emocional, energètica, corporal i espiritual.

50 anys de vida i moltes experiències de resiliència, superació i aprenentatge. Fa més 15 anys que vaig començar en el món terapèutic fent tallers, cursos i després formacions per transitar el meu propi aprenentatge i evolució. Fa més de 4 anys que em dedico a acompanyar a qui ho necessita i vol ser ajudat amb totes les eines adquirides amb els anys.

*teràpia Gestalt.
*teràpia individual sistèmica.
*teràpia corporal i moviment conscient.
*massatge terapèutic i de sanació.
*Sexualitat femenina.
*Canalitzadora.
*Cursant ferides de la infància.

 

En teràpia individual us acompanyo des del lloc sense judici, escolta empàtica i crear un espai de confiança on el més important en aquest moment ets tu, t'acompanyaré en el teu procés per anar trobant eines i consciència pel teu benestar. És valuós cuidar la ment, el cos i el nostre espai vital perquè tot estigui amb harmonia, orgànic i en equilibri.

A través de la psicoteràpia podem acompanyar qualsevol procés o situació que estiguis.


- ACOMPANYAMENT AL DOL, a la pèrdua d'éssers estimats, separacions de parella o qualsevol mena de canvi que sentim que és una pèrdua.


-ANGOIXA, acompanyar aquest procés per anar trobant diferents eines per sostenir les pors ocultes que acompanya l'angoixa.


-DEPRESSIÓ/ APATIA, CRISI EXISTENCIAL quan ens és difícil d'acceptar la nostra vida perquè ens costa fer-nos responsables.


-FRUSTRACIÓ, INTENSITAT, ENFADO, RÀBIA, quan el nostre cos ja està saturat de tantes emocions que no han estat ateses i ho expressem a través d'explosions, irritabilitat.


- TRAUMES I SHOCK EMOCIONALS. En teràpia corporal treballem la part física i la part emocional per anar desbloquejant tot allò que ens va paralitzar.


-INSEGURETAT/PORS/PÀNICquan vivim amb el nostre sistema nerviós en estat d'alerta perquè sentim molt de perill.


ADOLESCENTS: el procés d'adolescent a la maduresa en un trànsit que no és fàcil de gestionar emocionalment, les relacions amb els companys, les primeres parelles, la dificultat d'expressar que els passa perquè no ho saben identificar.

TERAPIA FAMILIAR: quan ens costa entendre a les altres parts, en teràpia familiar donem espai a què tothom pugui verbalitzar com estant, com se senten, que necessiten i des d'aquí crear una nova estructura de com relacionar-se.

TERAPIA DE PARELLA: l'escolta activa ens apropa a la veritat de cada un i quines són les carències, les necessitats de cada un que no estan cobertes i de què ens podem fer responsables cada un.
Amb la comunicació ens podem tornar a apropar a l'altre des d'un lloc molt més amable i sanador.


Soc facilitadora de grups terapèutics, tallers terapèutics i de sanació, tallers de sexualitat femenina, i retirs.

bottom of page