top of page

Classe individual Ioga en parella

Vols augmentar amb la teva parella l'afinitat, l'amor, l'amistat, la confiança i la companyia? Fem classes individuals!! Us encantarà...

Un moment molt especial on la dedicarem a millorar la relació amb la nostra parella.

El ioga és unió de cos, ment i esperit. També és energia en acció. El ioga per a parelles és l'equilibri i la fusió d'aquests tres aspectes inherents a l'ésser amb els de la parella, de manera que l'equilibri de l'energia dels oposats, Shiva-masculí i Shakti-femení, es fan necessàriament complementaris més enllà de les diferències psicològiques i els conflictes. És una unió de les ànimes, una sanació en parella, una meditació conjunta, una fusió de polaritats.

El ioga és una pràctica que ens permet un espai on trobar-nos com a éssers humans transcendents. Al practicar ioga en parella fem d'aquest espai un lloc sagrat de respecte amorós i trobada des del qual és més fàcil aprofundir en la relació i desfer aquells conflictes o bloquejos que dificulten la nostra convivència.

Necessitem el nostre espai i moment sagrat per a permetre que el cor parli per sanar i netejar la "porqueria" que es va acumulant contínuament entorn a la relació de parella. Practicar ioga conjuntament ens dona una gran oportunitat per a poder fer-ho compartint el moment present en meditació amb el nostre company/a.

A QUI VA DIRIGIT EL IOGA PER A PARELLES?

El ioga per a parelles va dirigit a qualsevol parella que desitgi aprofundir i millorar la seva relació en qualsevol aspecte. El tenir a la nostra parella compartint les asanes (exercicis) o meditacions des de la presència, fa que immediatament "l'altre" es converteixi en el nostre propi mirall sanador, ajudant- nos a veure, reconèixer i acceptar tots aquells aspectes de nosaltres mateixos que fan que es generin barreres entre els dos, de manera que deixem de relacionar-nos des de la ment i passem a fer-ho des del cor obert i sense expectatives.

Vols fer algun regal especial? Un regal ideal per a qualsevol parella!

Demana informació sense compromís!

Gracias por ponerse en contacto con nosotros. Le responderemos lo antes posible.

bottom of page