top of page

Meditació & Ritual Sant Joan

Aquest Dilluns 17 de Juny a les 19:30h realitzarem la meditació & ritual més esperada de l'Any! Fa 8 anys que realitzem aquest preciós esdeveniment juntament amb la meva companya Martina.

Dir-vos que el Dilluns 17 de Juny serà una nit molt diferent, on anirem a un lloc molt màgic sota les estrelles, envoltades de la mare terra!

Crearem una important i potentíssima bosseta medicina de poder per a portar-vos a casa per a la nit de Sant Joan.

La nit de Sant Joan és la nit més màgica de l'any. És una festa per a rebre al dia més llarg de l'any i l'arribada de l'estiu.

Les diferents cultures al llarg de la història han anat creant mites i llegendes sobre aquesta nit màgica, des dels Egipcis fins als Cristians, els qui van cridar "portes" a aquesta nit, on creien que podien traslladar-se en el temps. El misteri i la màgia acompanya a aquesta nit des de sempre.

La Nit de Sant Joan, serà sens dubte un moment especial per a posar en pràctica el ritual màgic que realitzarem el Dilluns dia 17 de Juny a les 19:30h per atreure la bona sort. Segons les creences populars, tot és possible en una nit com aquesta, en la qual els somnis poden fer-se realitat.

No deixes de demanar un desig...
Nosaltres us portem tot el material
Aportació: 12€ (Inclou tot el material)

Namasté
Agraïdes si voleu compartir

Dilluns 17 de Juny a les 19:30h
Cal reservar plaça
El raconet de les emocions
C/ Rius i Taulet, 17 Sant Fruitós de Bages
Telf: 616719801 / 931374912
info@elraconetdelesemocions.com


Gràcies

bottom of page